donderdag 4 oktober 2012

Wat is en hoe speel je Wordfeud?

Wordfeud (Officele Website) valt het beste te omschrijven als Scrabble, maar dan met je smartphone(Iphone of Android) of tablet(Ipad Ipad 2 en Android tablet). Bij Scrabble denkt iedereen aan het spelletje op zondagmiddag met de familie waar iedereen veel te lang nadenkt en wat dus gauw gaat vervelen. Wordfeud is echter een zeer aangename verslaving!Veel Nederlanders begonnen kennis te maken met het spel Wordfeud in de maanden augustus en september van 2011. Het spel heeft een sneeuwbal effect en er ontstonden al snel vragen op Twitter en Facebook als: Wat is wordfeud? Waar kan ik wordfeud downloaden en waarom herkent wordfeud mijn woorden niet?Na een regen van irritaties en vraagtekens over de mogelijke woorden kwam er op 4 oktober 2011 een update voor het Nederlandse Wordfeud woordenboek. De woordenlijst werd aangevuld, gefilterd en opgeschoond volgens de regels van de Nederlandse Scrabble-bond.Na de update van het nieuwe Wordfeud woordenboek kwam de hype helemaal van de grond. Het spel haalt het nieuws op de televisie, radio, kranten, tijdschriften, nieuwsblogs en social media sites. Zelfs merken besteden er aandacht aan en Nederland is officieel verslaafd aan Wordfeud.
Het Verschil Tussen Scrabble en Wordfeud is...?
Het verschil is dat je bij Wordfeud zelf bepaalt wanneer je een woord legt en hoeveel spellen je wilt spelen. Geen tijd? batterij leeg? Geen probleem! Je mag namelijk 72 uur de tijd nemen om een nieuw woord aan te leggen. Duurt het langer, dan heeft de tegenstander automatisch gewonnen. In totaal kun je 30 spellen tegelijk spellen en na het winnen of verliezen van een spel, kun je de tegenstander uitdagen voor een rematch! Door het hoge competitie element en de drang om mooie, lange woorden neer te leggen is Wordfeud het spel om te spelen!
Download Nu Wordfeud!
Heb je nog geen Wordfeud en wil je graag je vrienden uitdagen? Dan kun je het spel gratis downloaden! Wordfeud is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Spaans, Zweeds, Noors, Deen en natuurlijk Nederlands. Wordfeud voor Android Klik Hier!Wordfeud voor iPhone Klik Hier!
Als je Wordfeud gedownload hebt wat nu?
Start het spel op en maak een gratis Wordfeud account aan. Je krijgt daarna meteen de mogelijkheid om een nieuw spel te starten. Dit kun je doen door middel van het uitnodigen van vrienden(via gebruikersnaam of email adres) of je kan kiezen voor een random (willekeurige) Wordfeud speler. Daarnaast kun je verschillende talen instellen en de opmaak van het bord. Je tegenstander moet je uitnodiging tot spelen bevestigen en vervolgens wordt het spel gestart. Om mij uit te nodigen Klik Je Hier!
Hoe Maak Je Wordfeud Woorden?
Elke speler krijgt een zevental letters. Deze letters worden gedurende het spel automatisch aangevuld tot deze op zijn. Nadat het eerste woord gelegd is, mogen er alleen nog maar woorden op het speelveld gelegd worden die aan de reeds aanwezige letters op het veld gekoppeld kunnen worden. Hoe langer of moeilijker het woord, des de meer punten. Elke letter heeft een eigen puntenscore Daarnaast kan dit puntenaantal worden verhoogd door het woord op speciale vakjes neer te leggen. Dit zijn de gekleurde DW TW DL TL vakjes.
Wanneer Is Het Spel Voorbij?
Het spel is afgelopen als een van de spelers geen letters meer op het bordje heeft, of als een van de spelers niet binnen 72 uur heeft gespeeld. De overgebleven letters van de tegenspeler worden dan van zijn totaal afgetrokken, waardoor je, als je achterstaat, nog steeds kunt winnen!
Hoeveel Tijd Heb Ik Als Ik Speel?
Wanneer je een woord heb gelegd, kun je wachten tot je tegenstander een woord legt of je kunt meerdere tegenstanders opzoeken. Mocht je echter belangrijkere zaken te doen hebben, dan kun je de Wordfeud App gemakkelijk afsluiten en op elk gewenst tijdstip terug komen. Zodra jij aan de beurt bent krijg je (mits ingeschakeld) een Push bericht.
Wat Maakt Wordfeud Interessant en Fun?
1. Je kunt het spelen tegen vrienden en familie2. Je kunt het in verschillende talen spelen, ook in het Nederlands!3. Je kunt tegen willekeurige mensen uit Nederland of andere landen spelen.4. Je bepaalt zelf wanneer je het spel speelt. Eenmaal begonnen hoef je het spel niet direct uit te spelen (binnen 72 uur)5. Je kunt tot wel 30 personen tegelijk spelen. Altijd wel een tegenstander.6. De chatfunctie maakt het gemakkelijk te communiceren7. Het is erg gebruikersvriendelijk8. Het maakt niet uit of je een iPhone of Android toestel hebt.9. Verschillende mogelijkheden tot het kiezen van speelborden.Zo, nu je in bezit bent van alle kennis van Wordfeud kan ook jij verslaafd gaan raken, nodig jouw vrienden, familie en kennissen. Meer over mij ga dan naar Klik Hier Have Fun met Wordfeud en bedankt voor je aandacht!

Bron: www.wordfeudwoorden.nl
***UPDATE 7-4-2016 Helaas is de server niet meer beschikbaar, de website bestaat niet meer; daarom wordt je omgeleid naar het profiel van mij "About Me"***

**Ben je nieuwsgierig genoeg of zoek je een mogelijkheid om geld te verdienen in je vrije tijd? Bezoek dan deze LINK voor meer informatie!

2 opmerkingen:

  1. Kan er ook een bronvermelding bij. Bron: www.wordfeudwoorden.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Online Advertising hoeft niet duur te zijn http://www.mailmaps.nl/online-adverteren is hier een goed voorbeeld van.
    Je hebt natuurlijk nog andere alternatieven maar dit is een concreet voorbeeld van Online Advertising.

    BeantwoordenVerwijderen